avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua..Este permisa legal joaca unor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua..Este permisa legal joaca unor copii,adolescenți ...

Bună ziua..Este permisa legal joaca unor copii,adolescenți în curtea unei scoli nefunctionale de ani buni?Mi au îndoit cu mingea gardul recent montat, în urma cu osăptămână. Gardul vechi îl săreau în gradina pe proprietatea mea, distrugând plantele.pt a și recupera mingea.M am adresat primăriei și politiei care nu au luat nicio măsură.Mentionez ca aceasta situație trenează de vreo 5 ani.Va mulțumesc pt răspuns.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:48, 7 Septembrie 2023
Sesizati primaria si politia in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile si cereti raspuns scris cu masurile luate. Daca nu primiti raspuns scris in 30 de zile puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei si/ sau politiei conform prevederilor Legii nr. 554/ 2004.
Daca scoala respectiva este nefunctionala si nu este asigurata, dar este loc efectiv de joaca pentru copii, exista pericol de accidentare a copiilor, pericol de incendiu, etc. Puteti sesiza IJSU, DJSP, DJSV, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini care dau foc la gunoaie cezarionescu cezarionescu Am niste vecini care in mod regulat dau foc la gunoaie in curte. Fumul este foarte deranjant. Am citit in H.G. nr. 537/2007 ca exista sanctiuni pentru asa ... (vezi toată discuția)
Teren nesalubrizat PrazMM PrazMM Buna ziua! Locuiesc in Timisoara pe o strada de case. Vizavi de casa exista 4 terenuri libere care au proprietari diferiti. In fiecare an depun sesizare despre ... (vezi toată discuția)
Erbicidare gabriel298 gabriel298 Buna ziua, Am o problema si nu mai stiu la cine sa ma adresez. Vecinul meu mi-a erbicidat o portiune de circa 20 cm de-a lungul gradinii. Este al doilea an ... (vezi toată discuția)