avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren nesalubrizat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren nesalubrizat

Buna ziua! Locuiesc in Timisoara pe o strada de case. Vizavi de casa exista 4 terenuri libere care au proprietari diferiti. In fiecare an depun sesizare despre faptul ca unul dintre ele ramane mereu nesalubrizat (au crescut chiar si copaci de 3-4m, buruienile au peste 2m). De fiecare data primesc raspuns de la politia locala ca nu se poate face nimic deparece proprietarii sunt cetateni romani cu domiciliul in Germania. Anul trecut am fost sunata si certata sa nu mai fac sesizari. Ce se poate face in acest caz? Este o situatie foarte neplacuta, de alergii nici nu mai vorbesc…
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:30, 8 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti formula o petitie catre primarie in baza OG nr. 27/ 2002 si cereti sa vi se comunice masurile luate pentru reglementarea situatiei.
Daca nu primiti raspuns scris, in termen de 30 de zile de la inregistrarea petitiei (puteti trimite prin posta cu confirmare de primire), cu masurile luate, termene si responsabilitati, puteti deschide actiune impotriva primariei in baza Legii contenciosului administrativ nr. 554/ 2004. Nu este rau daca contactati un avocat care sa va reprezinte.
Pentru terenul nesalubrizat, existand risc de imbolnavire pentru cetatenii din vecinatate si poluare a mediului inconjurator, puteti sesiza in scris, cu nr. de inregiastrare/ data, Garda de mediu, DJSP si DJSV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.un vecin din bloc aruncă mereu gunoaie,resturi alimentare,apa ... Mamaia645 Mamaia645 Buna seara.Un vecin din bloc aruncă mereu gunoaie,resturi alimentare,apa in care spala vasele pe fereastra,pe spatiul verde amenajat in fata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua..este permisa legal joaca unor copii,adolescenți ... mihaela_pura mihaela_pura Bună ziua..Este permisa legal joaca unor copii,adolescenți în curtea unei scoli nefunctionale de ani buni?Mi au îndoit cu mingea gardul recent montat, ... (vezi toată discuția)
Vecini cu grajdul langa casa si miros insuportabil Ciorceri Ciorceri Buna ziua avem un vecin care mai dégraba e chirias casa unde stam e stil saseasca cu poarta dinaia mare avem niste vecini care isi agreseaza caii adica ii ... (vezi toată discuția)