avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara .Un cetatean roman poate intra in Romania ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara .Un cetatean roman poate intra in Romania cu viza ...

Buna seara .Un cetatean roman poate intra in Romania cu viza de Grecia .Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:12, 11 Septembrie 2023
Întrebarea dvs. e absolut încuietoare.
Sau glumiți?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum demonstrati ca sunteti cetatean roman: treaba dvs.

Cetatenii romani nu pot fi opriti sa intre in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare cetatean din ue in romania biancad biancad Buna seara, Va rog spuneti-mi daca in cazul in care in companie va veni un cetatean grec sa lucreze pentru 1 an sau 2 la filiala din Romania si va fi ... (vezi toată discuția)
Casatorie in republica moldova olteanu1978 olteanu1978 Buna seara! Am dat cu capul in ,,tavan\'\' daca pot spune asa, nu pentru ca vreau sa ma insor, mai degraba pentru birocratia cu care ma confrunt. Am cunoscut o ... (vezi toată discuția)
Obtinerea vizei pentru cetatean ucrainean in urma casatoriei gabriel_epure gabriel_epure sunt cetatean roman si am o prietena din ucraina cu care intentionez sa ma casatoresc si as dori sa pot pleca cu ea in cipru sau grecia pentru a ma stabili si ... (vezi toată discuția)