avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am și eu nevoie, vă rog, de niște ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am și eu nevoie, vă rog, de niște informații ...

Bună ziua! Am și eu nevoie, vă rog, de niște informații sau îndrumări în legătură cu o situație. În iunie 2021 am făcut succesiunea după bunicii și tatăl meu, eu fiind unic moștenitor. Cu certificatul de moștenitor am depus cerere la primăria din Lehliu Gară pentru actul de proprietate. Ideea este ca au trecut 2 ani si 3 luni și nu se întâmplă nimic. D-na secretară mă tot duce cu vorba. De la Prefectura Călărași mi s-a zis că ei nu mă pot ajuta, că e treaba primăriei. Ce pot să fac sau unde să merg, că nu am nicio idee și am nevoie cât mai repede de actul de proprietate. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:11, 8 Septembrie 2023
Actul de proprietate este certificatul dvs de mostenitor, lasati primaria in pace. pe el scrie 100%, probabil.
daca imobilul/ imobilele sunt deja intabulate, trebuie sa modificati proprietarul la OCPI.
contrar, trebuie sa faceti cadastrul si intabularea. In al doilea caz, contactati un topograf autorizat.
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu cum sa fac o intabulare!va rog,ajutati-ma! adrian_h adrian_h Buna seara!Zilele trecute,am facut succesiunea dupa bunica mea,procedura prin care eu am cules intreaga mostenire,datorita faptului ca mama mea a renuntat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma confrunt cu urmatoarea problema: mama mea a decedat ... galaoan galaoan Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema: mama mea a decedat in 2015 ( tatal era decedat din 1985), am dezbatut mostenirea, fiind unicul copil si avand ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate CRISTIMAR39 CRISTIMAR39 Buna ziua.Ma numesc zaharia cristina-maria,sunt casatorita din anul 1997,iar din anul 1998 platesc la primarie rol pe numele sotului zaharia constantin.Anul ... (vezi toată discuția)