avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Daca firma sotului meu a acumulat datorii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Daca firma sotului meu a acumulat datorii la Anaf, ...

Buna ziua. Daca firma sotului meu a acumulat datorii la Anaf, si el nu plateste datoriile, ma vor executa si pe mine silit? Imi vor pune poprire pe conturi? Sau numai el are oblugatia de a plati si se vor pune popriri pe conturile lui?
El nu are decat o masina pe numele lui, casa e pe numele parintilor.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:01, 11 Septembrie 2023
Deocamdata raspunde firma, apoi persoana fizica ca administrator daca e raspunzator. Dvs, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire la nou angajat gabrielsolon gabrielsolon Buna ziua am CONTACTAT UN CREDIT CETELEM IN 2013 SI NU LA M MAI PUTUT ACHITA CEI DE LA CETELEM MAU DAT IN JUDECATA SI AU CERUT EXECUTARE SILITA ACUM MI A VENIT ... (vezi toată discuția)
Executare silita srl - e posibil? Iercan_Lavinia Iercan_Lavinia buna seara, am un SRL-ma ocup singura de acest magazin-eram eu si sotul meu in acte, dar acesta a decedat si am ramas singura. am ceva datorii la stat, ... (vezi toată discuția)
Executare credit negarantat astelean astelean Daca poate cineva sa-mi raspunda. Am acumulat mai multe credite la diferite banci prin intermediul cardurilor de credit negarantate cu nimic, decat cu ... (vezi toată discuția)