avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Va rog sa ma consiliati in primivinta impozitarii ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Va rog sa ma consiliati in primivinta impozitarii veniturilor ...

Va rog sa ma consiliati in primivinta impozitarii veniturilor unei societati din Romania cu domeniul de activitate Constructii in Anglia 2023
Cel mai recent răspuns: CST1976 , utilizator 15:57, 12 Septembrie 2023
Va trebui sa va inregistrati societatea in scop de TVA in Anglia, veti factura cu TVA de Anglia 20% , colectare pe care o veti achita statului englez. Deasemenea veti plati impozit pe profit in Anglia si veti cerere Certificat fiscal pentru Conventie evitare dubla impunere pe care o veti depune anual la fiscul din Romania.
[ link extern ]
Angajatii detasati vor primi salariu si diurna plus cazare de la firma din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! o firmă nou înființată (srl) în domeniul construcțiilor ... balineanu balineanu Bună ziua ! O firmă nou înființată (SRL) în domeniul construcțiilor poate detașa angajații în străinătate? Vreau să înființez firma, apoi să ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii in germania - impozitare ELLABV ELLABV Societate cu sediul in Romania, presteaza servicii(pe baza de contract) in Germania. Pentru aceste servicii sunt detasate persoane - care in Germania ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea angajatorului de a plati diurna ordogszabi ordogszabi Buna ziua, Firma la care lucrez are a politica diferita la acordarea diurnei catre angajati pentru deplasarile in strainatate. Mentionez ca este vorba de o ... (vezi toată discuția)