avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot face să îmi recuperez copilul de la tata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot face să îmi recuperez copilul de la tata care a plecat ...

Cum pot face să îmi recuperez copilul de la tata care a plecat acm o săptămână la mama lui în vacanta și nu mai vrea sa mil aducă suntem casatoriti cu acte
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 11:16, 13 Septembrie 2023
Ordonanta presedintiala de stabilire a domiciliului minorului
Este plecat cu copilul în afara tarii sau în tara? Copilul trebuia sa înceapă scoala?
Sunteți certați, separați în fapt?
Poate este o ambiție de moment și se întoarce cu copilul.
Dacă este mai mult de atât, trebuie sa formulați urgent cerere de divorț și stabilire a domiciliului copilului la dvs, mai ales dacă sunt plecați în afara tarii.
Contactați urgent un avocat și discutați în detaliu toate aspectele juridice raportate la situația de fapt existenta .
Va fi necesar cel puțin un proces.
Amândoi aveți drepturi egale.
Cautati avocat în orașul unde locuiți ca sa acționați urgent.
Timpul poate fi un mare inamic dacă nu se acționează de urgență.

București 2023
Ce varsta are copilul?
2ani

gi-jane2 a scris:

Ce varsta are copilul?

Alte discuții în legătură

Partenerul meu nu își dă acordul ca eu să vin în vacanță cu copiii din italia. ce putem face? Gabriela G1011 Gabriela G1011 Eu si cei doi copii ai mei ne aflam in Italia, iar partenerul meu nu isi da acordul ca eu sa pot veni in vizita (2 saptamani) in Romania impreuna cu copiii. ... (vezi toată discuția)
Unde este dreptul minorului de 6 ani ? damatteo damatteo Prin hotărâre judecătorească minorul vine incredințat mamei , iar amândoi ( mamă si copil ) au rezidență in Italia . Se duc in România iar la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. soția mea a început să meargă la psiholog pentru ... Adip2022 Adip2022 Buna ziua. Soția mea a început să meargă la psiholog pentru că a constatat că are anumite probleme, iar după un timp a plecat cu minorul din casa ( 1 an ... (vezi toată discuția)