avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PROBLEMA IML Am avut o altercatie cu mai multi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PROBLEMA IML Am avut o altercatie cu mai multi indivizi si am ...

PROBLEMA IML

Am avut o altercatie cu mai multi indivizi si am fost lovit, pot merge la iml acum sa scot certificatul medico legal asa cum este normal la orice ora sau trebuie sa astept pana maine dimineata cand eventual vanataile si umflaturile se vor ameliora ceea ce e foarte rau, in privinta unui dosar medico legal ?

La politie nu stie sa raspunda la aceasta intrebare, multumesc
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 06:39, 15 Septembrie 2023
Bună dimineața! Va trebui să mergeți în timpul programului de lucru de la aceasta instituție. La IML nu este serviciu de gardă. În ceea ce privește numărul de zile de îngrijiri medicale ce o să vă fie acordat, nu trebuie să vă faceți griji. Medicii de acolo au în vedere și timpul trecut de la agresiune când apreciază numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medicolegal jenucu jenucu La cat timp de la agresiune sunt obligat sa obtin acest concediu,tinand cont ca unele leziuni se vindeca. Unde este stipulat. Stefan (vezi toată discuția)
Lovire, agresare fizica alex14 alex14 Buna ziua; imi cer scuze daca cazul meu este similar cu unul asupra caruia s-a mai discutat. Intai am sa relatez faptele intamplate. Sambata spre duminica ... (vezi toată discuția)
Acordare certificat medico- legal vvaassiillee vvaassiillee Neacordare de prioritate in intersectie, accident cu vatamari corporale(lovire la cap). Victima merge la spital acuzand dureri la cap, investigatii la urgente, ... (vezi toată discuția)