avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, In continuarea întrării (holul) blocului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, In continuarea întrării (holul) blocului se afla ...

Bună ziua,
In continuarea întrării (holul) blocului se afla ghena de gunoi a unui magazin, ghena lipita de bloc (o construcție improvizata cu o aplecatoare și niște sarma de rapiță și ceva material verde peste toate astea) pe o lungime de aproximativ 6 metrii și o lățime de aproximativ 2 metrii,LIPITA DE BLOC.
Din cauza aceste ghene de gunoi avem probleme cu șobolanii și gândacii. În mai multe rânduri am făcut poze la pești morți în fata ghenei, pâine și alte resturi.
Am încercat pe cale amiabila trimițând mailuri patronului, dar degeaba, am fost la primărie, dar degeaba.
Ma puteți îndruma spre o lege, spre o instituție care sa poată face ceva.
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:58, 16 Septembrie 2023
Sesizati primaria, DJSP si DJSV, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile si cereti raspuns scris cu masurile luate.
Daca nu primiti raspuns scris in termen de 30 de zile, puteti deschide actiune in instanta in baza Legii nr. 554/ 2004 a contenciosului administrativ impotriva institutiilor statului.
Inspectiile statului trebuie sa aplice amenzi contraventionale si sa dispuna masuri cu termene. Daca si dupa aceste demersuri, patronul nu muta ghena, puteti deschide actiune in instanta impotriva firmei acestuia si cere daune materiale si/ sau daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui reclam (solicit) curatarea ghenei de gunoi la bloc. perlutina perlutina M-am mutat intr-un bloc, unde constat ca gandacii sunt la ei acasa, iar tubulatura ghenei nu se mai vade de sub stratul de JEG. Eu voi curata pe palierul meu, ... (vezi toată discuția)
Recipiente de gunoi lipite de bloc RamonaBrodo RamonaBrodo Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu Legi concrete pentru a face o a sesizare privind amplasarea ghenelor de gunoi chiar langa blocul nostru din Arad. ... (vezi toată discuția)
Hotarare contestabila in ag gambette gambette A fost hotarata inchiderea pe perioada nedeterminata prin montare suporti lacate la capacele gurilor de acces prevazute la tubulatura ghenei de gunoi menajer ... (vezi toată discuția)