avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Inregistrarea la judecătorie a noii echipe de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Inregistrarea la judecătorie a noii echipe de conducere ong

Buna ziua, va rog să mă îndrumați. Am fost numită în cadrul AG președinte de asociație, care sunt pași următori de obtinere a certificatului de grefa și pt a-mi intra in drepturi depline?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:27, 16 Septembrie 2023
Pentru înregistrarea la judecatorie a modificărilor aduse la actul de constituire (componenta comitetului director) veți depune un dosar care cuprinde o cerere tip (din anexa la ordinul 954/b/c/2000 pentru aprobarea regulamentul privind organizarea Registrului asociaţiilor şi fundaţiilor, Registrului federaţiilor şi Registrului Naţional al persoanelor juridice fără scop patrimonial). Aceasta cerere o puteți face și la judecătorie dacă au un de copiere și redactare acte contracost.
Dovada platii taxei judiciare de timbru de 100 lei.
Hotararra adunarii generale a asociatiei semnata de membrii prezenti si atestată de avocat in 3 exemplare originale.
Și cazier fiscal pentru membrii aleși în structura de conducere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre constituire asociatie - cateva detalii Oanamares Oanamares Alaturi de actiunea depusa la Judecatorie in vederea inregistrarii unei asociatii in Registrul Asociatiiolor si fundatiilor, mai este necesara depunerea ... (vezi toată discuția)
Schimbare membru fondator / presedinte puuv puuv Buna ziua, La infiintare am facut urmatoarele: acord de asociere intre cei 3 membri fondatori depus fiecare in banca aportul initial gasit un ... (vezi toată discuția)
Intrarea unui nou asociat intr-un ong anaroxana_hela anaroxana_hela Buna ziua. Am si eu doua intrebari: 1.Ce pasi trebuie sa parcuragem pentru a adauga un nou membru in ONG? 2. Ce trebuie sa facem daca unul din membrii ... (vezi toată discuția)