avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Credit germania banca privata
Discuție deschisă în Executare silită

Credit germania banca privata

Buna ziua,lucrez in germania si am facut credit la o banca privata de pana la 100k€..am platit 6 luni,dupa care au intervenit niste probleme si am plecat in tara..mentionez ca nu am nimic pe numele meu,ce se poate intampla in cazul unei executari silite?daca am cont bancar in romania imi pot "ingheta" contul? Etc
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2023
Imaginati0n14, utilizator
Cel mai recent răspuns: Imaginati0n14 , utilizator 11:21, 17 Septembrie 2023
Executarea silita va poate ajunge in Romania si vi se poate pune poprire pe conturi. Nu e sigur ca se va intampla asta, doar ca exista posibilitatea .
Multumesc pentru raspuns!

gi-jane2 a scris:

Executarea silita va poate ajunge in Romania si vi se poate pune poprire pe conturi. Nu e sigur ca se va intampla asta, doar ca exista posibilitatea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit! alinapa alinapa Buna ziua! Am un rest de plata la o banca de 1.700 ron si nu am putut sa imi mai achit creditul. Eu sunt plecata din tara si mi-am stabilit resedinta in ... (vezi toată discuția)
Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)