avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum aflu daca PFA e inregistrat pe norma sau pe sistem ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum aflu daca PFA e inregistrat pe norma sau pe sistem real.

Nu mai dau de contabila deloc, si nu stiu daca in urma infiintarii PFA, am fost pus cu norma de venit sau in sistem real, Dansa mi-a comunicat foarte vag ca "vede dansa". Cum as putea afla in mod cert cum figurez si de la ce institutie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 17 Septembrie 2023
Vedeti daca va sunt de ajutor
[ link extern ]

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declartii pfa analici analici Buna ziua la un cabinet notarial (PFA) ce declaratii trebuie sa depun pana pe 25 mai? Am inteles ca declartia 200 dar nu stiu sa o completez (am citit dar nu ... (vezi toată discuția)
Incadrare activitate pfa la modalitatea de impozitare Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Doresc sa infiintez un PFA. As alege modalitatea de impozitare in sistem \"norme de venit\". Exista o impartire a activitatilor (din CAEN) in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pfa Romeo Valentin Romeo Valentin Buna seara. Am o mica intrebare, daca in luna decembrie 2015 am realizat cheltuieli pe PFA si nici un venit (am cheltuit din banii mei ... (vezi toată discuția)