avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SRL cu cod CAEN 8559 doresc sa angajez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SRL cu cod CAEN 8559 doresc sa angajez

Buna ziua.
Detin un SRL cu cod CAEN 8559 si doresc sa angajez un trainer/formator. Mentionez ca persoana respectiva nu are diploma de facultate si nici de formator. In schimb, activitatea din liceu il recomanda pt acest post (mai exact, predare diverse cursuri IT pentru copii cu varsta intre 7 si 17 ani).
Intrebarea mea este daca pot angaja aceasta persoana, avand in vedere ca nu are diplomele respective, insa are experienta in domeniu? Sau, exista alta varianta pt denumirea postului in afara de "formator"? Apreciez daca ma ajutati si cu un cadru legal.
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 17 Septembrie 2023
Nu puteti angaja un formator ...vedeti OG 129/2000.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri ingrijire batrani la domiciliu ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa stiu cine si in ce conditii poate preda un curs de ingrijire batrani in urma caruia sa se elibereze o diploma de ingrijitoare batrani la ... (vezi toată discuția)
Nelămurire codul muncii articolul 206 S_GABYTA_80 S_GABYTA_80 Conform Codului muncii, respectiv ale art. 206, care reglementeaza ca: (1) Formarea profesionala la nivelul angajatorului prin intermediul contractelor ... (vezi toată discuția)
Sunt functionar public. ma pot autoriza ca pfa? Liliana_c13 Liliana_c13 Buna ziua! Sunt functionar public si lucrez intr-un compartiment IT. Detin acreditare de formator. Am in atributii la locul de munca in domeniul IT si ... (vezi toată discuția)