avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am achizitionat un ap. acum 2 ani, achitat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am achizitionat un ap. acum 2 ani, achitat integral ...

Buna ziua. Am achizitionat un ap. acum 2 ani, achitat integral in 2021. La receptie am constant anumite defecte, inclusiv dimensiune loc de parcare. Ce clauza pot sa trec in contractul de VC ca sa fiu acoperita ca si client, in cazul in care nu se repara cele mentionate in Procesul verbal de receptie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 19:59, 19 Septembrie 2023
Bună seara!
Va recomand sa apelați pentru o astfel de situație la serviciile unui avocat.
Bună seara!

Ați încheiat un antecontract sau contractul de vânzare? Nu se înțelege din postarea dumneavoastră.

Cel mai bine mergeți la un avocat care poate analiza și actele încheiate deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog persoanele în domeniu, sau cu experiență, să-mi spună ce șanse am ca, pe baza unui antecontract la un apartament într-un bloc nou, să reclam dezvoltatorul pentru niște stricăciuni Cristyna11 Cristyna11 Buna seara! Rog persoanele in domeniu sau cu experienta sa mi spuna ce sanse am pe baza unui antecontract la un apart intr un bloc nou sa reclam dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Tva la un antecontract pentru apartament in constructie? cioclud cioclud am incheiat un antecontract pentru apartament in constructie in 2021 cu act aditional de prelungire a termenului de vanzare cumparare in 2022 pentru anul ... (vezi toată discuția)
Apartament nou cu multiple probleme MagiranL MagiranL Am, cumparat un apartament in Drm Malu Mierii si ma confrunt cu mai multe probleme: - nu exista parcare, stiu ca legea obliga constructorul - nu a respectat ... (vezi toată discuția)