avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare locuinta cu datorii Buna seara! Doresc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare locuinta cu datorii Buna seara! Doresc sa iau o ...

Achizitionare locuinta cu datorii
Buna seara!
Doresc sa iau o locuinta care are o datorie de 30 000 ron la intretinere. La aceasta locuinta sunt acum 3 proprietari (proprietari dupa mostenire) care se afla in tari diferite. Ca sa pot cumpara aceasta locuinta, cunostinte fiind, ne-am inteles sa ii achit datoria la intretinere, urmand ca apoi sa facem vanzarea la notar.
As dori sa stiu, cum ma pot asigura de acei 30 000 lei incat acestia sa nu se razgandeasca legat de vanzarea locuintei dupa ce le achit datoria.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Raul611 , utilizator 05:16, 20 Septembrie 2023
încheiați o promisiune bilaterala de vânzare, in valoare de 30,000 lei si o notați in cartea funciara.
pentru aceasta, imobilul trebuie sa fie intabulat
Se poate face aceasta promisiune de vanzare? Stiam ca daca sunt datorii nu pt ca trebuie adusa adeverinta inclusiv de la asociatie ca nu sunt datorii.
Multumesc pt raspuns

adriandimitriu a scris:

încheiați o promisiune bilaterala de vânzare, in valoare de 30,000 lei si o notați in cartea funciara.
pentru aceasta, imobilul trebuie sa fie intabulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare cerveza123 cerveza123 In data de 7 noiembrie 2017 s-a facut o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare a unui imobil compus din teren + hala. In promisiune, partile au convenit ... (vezi toată discuția)
Contract de schimb, unul din imobile are datorii justlower justlower Buna ziua, Parintii mei au un apartament care vor sa mi-l lase mie (sa-l treaca pe numele meu) in schimbul unei garsoniere,doar ca are datorii la ... (vezi toată discuția)
Refuz/probleme incheiere contract vanzare/cumparare cristiana_h cristiana_h Buna ziua, As dori cateva opinii cu privire la demersurile ce se pot face in urmatoarea situatie: - in 17 aprilie vizionat oferta imobiliara prin ... (vezi toată discuția)