avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bursele de merit ptr anul scolar 2022-2023 sunt ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bursele de merit ptr anul scolar 2022-2023 sunt calculate la ...

Bursele de merit ptr anul scolar 2022-2023 sunt calculate la nivelul fiecarei clase primii 30 % conform metodologiei publicate.
Copiii transferati ptr anul scolar 2023-2024 intra in categoria burselor de merit la scoala/ liceul la care au fost transferati considerandu se media lor ca facand parte din media clasei la care nu au fost prezenti in clasa IX ?
Daca da,rezulta ca si nr de efectiv din care se calculeaza cei 30% se schimba ( in clasa IX erau 28,acum sunt 30,(datorita transferurilor)?
Incerc sa inteleg aceasta metodologie deoarece de la scoala a fost anuntat ca la finalul anului scolar 2023 copilul meu se incadra in primii 30% ,iar acum cu elevii noi transferati de la alt liceu avand medii mai mari ,acelasi copil nu se mai incadreaza in bursa de merit.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Avem 2 copii care nu mai vin la scoala dar primesc bursa de merit, ... MarianMustata MarianMustata Avem 2 copii care nu mai vin la scoala dar primesc bursa de merit, exista vreo solutie sa nu le mai platim bursele? (vezi toată discuția)
Condițiile menționate în art. 7, lit. c din metodologia de ... Angela Man Angela Man CONDIȚII DISCRIMINATORII IN ACORDAREA BURSELOR Condițiile menționate în Art. 7, lit. C din Metodologia de acordare a burselor, cu referire la clasa a ... (vezi toată discuția)
Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)