Cronologic, au fost urmatoarele actiuni: in decembrie 2015 s-a produs decesul, în 2016, am depus plângere la Colegiul medicilor cu răspuns negativ, în februarie 2017 am înregistrat petiția la IPJ iar în martie 2017 am primit răspuns ca vor fi efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpa urmând a se propune solutie legala prin Parchetul de pe lângă Judecătorie. Din martie 2017, dosarul s-a plimbat de la un angajat la altul. În aprilie 2023 am fost audiata cu privire la raportul de expertiza medico-legal. In ianuarie 2022 s-a dospus efectuarea expertizei medico-legale, iar acesta a fost întocmit in februarie 2022. In aprilie 2023 am primit ordonanta privind respingerea obiectiunile mele. În iunie 2023 am primit ordonanță de clasare a cauzei. Am contestat în termen acea ordonanta de clasare si aceasta mi-a fost admisă. Nu știu ce s-a întâmplat în cei 5 ani (2017-2023), perioada în care dosarul a fost la IPJ-Serviciul de Investigații Criminale.
Mulțumesc.
POPA GHEORGHE a scris:
Cine a taraganat, poate fi tras la raspundere prin instanta si solicitate, dupa caz, daune materiale si/ sau daune morale. Ce motive s-au invocat de catre ciminalistica pentru amanarea dosarului ?