avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Somație fără alte notificări Am primit o somație ...
Discuție deschisă în Executare silită

Somație fără alte notificări Am primit o somație pentru ...

Somație fără alte notificări

Am primit o somație pentru achitarea unor cheltuieli de judecată, urmare a unei sentințe definitive în care erau implicate mai multe persoane. Sentința încă n-am primit-o, notificări pentru plată n-am primit încă, dar acum hopa-țopa , cabinetul de avocatură al pârâtului emite somație cu învederarea executării silite, pretinzând că este ultima încercare(de fapt este singura) de soluționare pe cale amiabilă. Plus că întreaga sumă este pretinsă de la mine, deși la pronunțare era specificat că se emit acte pentru plată tuturora implicați separat. Care ar fi pașii prevăzuți de lege? Achit, dar cum dovedesc ceilalți implicați că și-au plătit datoriile?

Alte discuții în legătură

Notificare debitor filipandra filipandra buna ziua in cazul in care o asociatia de proprietari are de recuperat o creanta de 7000 lei(inclusiv dobanzi) de la un proprietar care ar fi procedura ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata 119/2007 fany22 fany22 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, cum se timbreaza o actiune pe oug 119/2007? 39 lei + 0,30 lei? fiindca le-am timbrat pe toate asa, si unele se admit, ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie credit fyl fyl M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat ... (vezi toată discuția)