avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Care este instanta competenta in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Care este instanta competenta in urmatoarea situatie: ...

Buna ziua. Care este instanta competenta in urmatoarea situatie: Contestatorul din Sibiu iar societatea emitenta facturilor contestate din Bucuresti dar cu punct de lucru in Sibiu. Contractul s-a facut online si facturile au fost comunicate pe mail. Unde introduc contestatia, la Sibiu sau Bucuresti ? Imobilul unde se presteaza serviciul este in Ocna Sibiului. Asadar, unde introduc contestatia ?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2023
pop sorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 16:30, 29 Septembrie 2023
Sibiu
Înțeleg ca o societate din București și cu punct de lucru în Sibiu a emis o serie de facturi pentru plata unei lucrări efectuate în Ocna Sibiului, aceste facturi urmând a fi plătite de către o firma din Sibiu. Contractul a fost încheiat prin e-mail.
Dvs pentru care firma sunteți? Pentru cea din București sau pentru cea din Sibiu? Contestați facturile emise sau doriți obligarea celeilalte firme la plata acestora?
De asemenea, ce scrie in contract la instanta competenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta mircea.stoica mircea.stoica Avand un client care nu si-a platit servciile de reparatii auto pentru care s-a emis factura am introdus actiune la judecatorie. Arat faptul ca Firma pe care o ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie ContSters154162 ContSters154162 Cererea de investire cu formula executorie a unui Bilet la Ordin emis de catre o societate din Bucuresti si girat/avalizat de o alta societate din Bucuresti la ... (vezi toată discuția)
Contestatie la raportul de inspectie fiscala mdcc mdcc Va rog sa ma ajutati,am avut un control de la ANAF care nu s-a efectuat asa cum trebuie,mai exact mi-au fost prestate niste servicii de catre o firma,care mi-a ... (vezi toată discuția)