avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 buna seara , am pregatit o dubita pentru un magazin ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

buna seara , am pregatit o dubita pentru un magazin ambulant ...

buna seara , am pregatit o dubita pentru un magazin ambulant doresc sa comercializez produsele catre client ( door in door ) vreau sa onorez comenzile catre client acasa sau la servici ,vreau sa comercializez parfumuri de camera , parfumuri auto etc vreau sa stiu daca ma pot deplasa la client acasa sau servici cu magazinul mobil cu marfa expusa in magazin pentru a putea testa si cumpara anumite produse ? si ce coduri CAEN trebuie sa folosesc ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen srl-d Evonem Evonem Buna . Doresc sa infiintez un SRL-D si nu stiu ce coduri CAEN ar trebui sa aleg pentru activitatea care urmeaza sa o desfasor .Avand in vedere ca la un SRL-D ... (vezi toată discuția)
Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice online, printr-un website. Am coduri caen 4725 - Comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate ... (vezi toată discuția)
Caen activitati fotografice si vanzari aparate foto viomag viomag buna ziua.detin o firma care are ca si obiect principal de activitate intermedieri financiare(caen 6619) si doresc sa ma reorientez spre fotografie .pt asta ... (vezi toată discuția)