avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca a intrat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca a intrat in vigoare ordonanta ...

Buna ziua,
Imi puteti spune va rog daca a intrat in vigoare ordonanta privind modficarea scutirii impozitului aferente veniturileor brute pana in 10.000 lei in cadrul sectorului IT?
si de cand intra in vigoare si cum se vor calcula?si care este numarul ordonantei?

merci
Dali
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 2 Octombrie 2023
Nu a intrat nimic in vigoare in acest sens...
buna ziua,
stiit cumva daca exista modificari si daca legea a intrat in vigoare incepand cu luna octombrie?
Legea este la promulgare .. in forma adoptata, este vorba despre scutirea pentru veniturile brute lunare de până la 10.000 lei inclusiv, obținute din salarii şi asimilate salariilor realizate de persoana fizică în baza unui contract individual
de muncă, raport de serviciu, act de delegare sau detașare sau a unui statut special prevăzut de lege, după caz. Partea din venitul brut lunar ce depășește 10.000 lei nu beneficiază de facilități fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, imi puteti spune va rog daca a intrat in vigoare ordonanta ... d.nicolin@house-of-communication d.nicolin@house-of-communication Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca a intrat in vigoare ordonanta priivind modficarea scutirii impozitului aferente veniturileor brute pana in 10.000 lei ... (vezi toată discuția)
Se da articolul art. 60 - scutiri sunt scutiți de la plata impozitului ... vstvoicu vstvoicu Se da articolul ART. 60 - Scutiri Sunt scutiți de la plata impozitului pe venit următorii contribuabili: 1. persoanele fizice cu handicap grav sau ... (vezi toată discuția)
Salarii in agricultura CROSETEL CROSETEL Salarii in agricultura Buna ziua Am o nelamurire, daca salariul unui angajat in agricultura (firma se incadreaza in cerinte, cod caen si cifra de afaceri) ... (vezi toată discuția)