avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sunt reprezentant al unei asociatii de parinti.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sunt reprezentant al unei asociatii de parinti.

Buna ziua! Sunt reprezentant al unei asociatii de parinti.La actualizarea datelor, la banca , mi s-a cerut Contract de comodat. Mentionez ca asociatia este infiintata in 2013 si pana in prezent nu mi s-a cerut acest Contract. Functionam in sediul liceului, unde parintii isi au copiii ca si elevi. Daca nu am acest contract , ce trebuie facut? Va multumesc!!
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 20:24, 15 Decembrie 2023
Trebuie sa aveți un act în baza căruia liceul va pune la dispoziție în mod legal o camera sau un spatiu ceva. Dacă nu, încheiați acum unul și gata.
Probabil a fost o omisiune a instantei la infiintare daca a acceptat sa va treaca sediul acolo fara sa aveti un contract. Trebuie facut acum daca nu aveti, sau trebuie sa mutati sediul in alta parte daca liceulnu accepta sa va faca contractu de comodat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)
Punctul de lucru al unui pfa - nelamuriri IuliaPopescu IuliaPopescu Pentru infiintarea punctului de lucru, pentru ca proprietarul deocamdata este de acord sa semnam doar un contract de comodat pentru apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Trebuiesc platite taxe suplimentare daca sediul social este la casa ? Cezar66 Cezar66 Daca sediu social il declar la casa parintilor ,trebuiesc utilitatile trecute de pe persoana fizica pe persoana juridica ? Srl nu va functiona aici decat ... (vezi toată discuția)