avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Executari judecatoresti Buna ziua, de o vreme sunt ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executari judecatoresti Buna ziua, de o vreme sunt asaltat de executori judecatoresti ...

Buna ziua, de o vreme sunt asaltat de executori judecatoresti cu datorii mai vechi, rog o indrumare
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:10, 22 Septembrie 2023
Dacă sunteți executat silit singura îndrumare este sa discutați cu un av pt a formula o contestație la executare
.Marea majoritate a cetățenilor nu se indura sa plătească o consultație deși datorează sume mult mai mari.Nu negociați,cereți sfatul executorului acesta nu vrea binele dvs ci al creditorului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Săptămâna trecută asa din senin mi-a aparut o executare silită ... Mam daddy Mam daddy Buna ziua, săptămâna trecută asa din senin mi-a aparut o executare silită, fara nici o somație, fara nici o discutie pe cale amiabilă, nimic, doar ... (vezi toată discuția)
Pot să-i fac reclamație executorului dacă am închis datoria către o firmă de recuperare, dar el nu mi-a restituit banii achitați deja? Cristina1308 Cristina1308 În 2016 am avut contul de salariu pus sub poprire de către executor pt un credit bancar pe care nu l-am plătit acum 10 ani,după un an nu am mai păstrat ... (vezi toată discuția)