smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

smeagull, utilizator
 smeagull, utilizator 	
			~ final discuție ~
 CarmenI123	                   

Salut! Am organizat de doua ori in acest an alegeri pentru reprezentatii salariatilor. Suntem 800 de angajati. Nu am reusit sa intrunim cele 50% + 1 din ... (vezi toată discuția)
	                    CarmenI123	                   

Salut! Am organizat de doua ori in acest an alegeri pentru reprezentatii salariatilor. Suntem 800 de angajati. Nu am reusit sa intrunim cele 50% + 1 din ... (vezi toată discuția)

mgeorgiana	                   

Buna ziua, 
Daca un reprezentant al salariatilor vrea sa se retraga, care este procedura, ce trebuie facut????
face o cerere?
Contractul, inca nu a fost ... (vezi toată discuția)
	                    mgeorgiana	                   

Buna ziua, 
Daca un reprezentant al salariatilor vrea sa se retraga, care este procedura, ce trebuie facut????
face o cerere?
Contractul, inca nu a fost ... (vezi toată discuția)

unarcisa	                   

Buna ziua. In cadrul unei asociatii expira mandatul de 4 ani al presedintelui, al vicepresedintilor, al membrilor Consiliului Director, precum si al cenzorului ... (vezi toată discuția)
	                    unarcisa	                   

Buna ziua. In cadrul unei asociatii expira mandatul de 4 ani al presedintelui, al vicepresedintilor, al membrilor Consiliului Director, precum si al cenzorului ... (vezi toată discuția)