avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vă salut. As avea si eu o problema in legătura cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vă salut. As avea si eu o problema in legătura cu masina. Am ...

Vă salut. As avea si eu o problema in legătura cu masina. Am cumpărat un autoturism in ianuarie 2022 cu contract fiscal tot am băgat-o la impozit la mine de unde sunt iar acum câteva zile am fost sa o înmatriculez și cei de înmatriculări au spus ca nu o pot înmatricula deoarece de luna trecuta are un sechestru. Ce e de facut in situația prezenta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:20, 24 Septembrie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum adica ati cumparat in 2022 si ati fost acuma la înmatriculări?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)
Salutare! de curând am cumpărat o mașina un mercedez benz ... Manae98 Manae98 Salutare! De curând am cumpărat o mașina Un Mercedez Benz c200 , mi-a plăcut mașina așa ca am cumparat-o! Respectivul nu era proprietarul mașinii pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat in urma cu 2 luni un autovehicul de la ... Danut6901 Danut6901 Buna ziua! Am cumparat in urma cu 2luni un autovehicul de la un PFA din Bucuresti,inmatriculat cu nr de Brasov,totul corect si legal cu contract vanzare ... (vezi toată discuția)