avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Membru Consiliu de Conducere ONG si membru de partid ?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Membru Consiliu de Conducere ONG si membru de partid ?

Salutare ... De ceva vreme caut raspuns la o intrebare si anume:

Un membru in consiliul de conducere al unui ong fie ca este presedinte, vicepresedinte , secretar general etc. , are in mod legal voie sa fie si membru de partid ? Care este legea care reglementeaza implicarea politica in cazul ong-urilor ?

Daca exista cineva competent si are un raspuns, rog clarificare ... Nu am cazuri de membri in consiliul de conducere care sa detina si functii in partide politice si nici nu este permis din cate stiu. Am in schimb cazul expus mai sus si vreau sa stiu daca este legal atata timp cat respectivul / respectivii nu promoveaza pe linie politica in cadrul organizatiei.

Multumesc Anticipat

Alte discuții în legătură

Sot si sotie membrii fondatori si cu functii de conducere la ong iacobdragomir iacobdragomir Sotul si sotia pot face parte dintr-o asociatie, adica pot fi membrii fondatori si pot ocupa functiile de presedinte si vicepresedinte? (vezi toată discuția)
Demisie ong - cum se inregistreaza la judecatorie? MIonica MIonica Buna ziua. Sunt membru fondator, vicepresedinte si reprezentant legal al unui ONG - asociatie nonprofit (NU asociatie proprietari). Demisia mea din aceste ... (vezi toată discuția)
Despre c.o.r. ... luizacsinte luizacsinte Fiti amabili, Legat de Codul Ocupatiilor in Romania, as avea nevoie sa stiu, intr-un ONG dupa functia de presedinte, urmatoarele doua, ierarhic, care ar ... (vezi toată discuția)