avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc la bloc ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc la bloc si pe palier avem niste vecini de etnie roma care fac ff multa galagie la orice ora din zi si noapte, traiesc in conditii insalubre(nu au baie-wc), miroase ingrozitor pe scara, au aparut si gandaci, stau cu usa deschisa mereu, fumeaza, injura, vb tare, copiii alearga pe hol, se plimba cu biciclietele, etc. Initial statea doar un barbat cu o fetita de vreo 7-8 ani, dar in urma cu cateva luni au mai venit cateva persoane cu copiii. Desi am sesizat Asociatia de Proprietari ca ne deranjeaza zgomotul, mirosul, etc nu se ia nicio masura. Le este frica sa zica ceva. La intretinere nu sunt bagate toate persoanele( ci doar una), cu toate acestea au restante. Nu au locuri de munca. Catre ce institutie as putea sa ma adresez? (Primarie, DSP)
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena_p2013 , utilizator 10:55, 28 Noiembrie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfat:
Solicitati Politia locala.
Daca nu se iau masuri, le ziceti asa: am sa reclam pana o sa mutati sectia de politie la noi in bloc. Solicitarea o puteti face impreuna cu mai multi vecini (doar rommii nu va deranjeaza doar pe dvs.?), prin E-mail. Reclamatia ajunge sigur !
Mult succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc mult pentru sfat..
Sectia de politie chiar s a mutat vis-a-vis de blocul nostru :). Pana la urma a facut Asociatia de Proprietari reclamatie si momentan este totul ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. de un an de zile ma confrunt cu o problema si nu ... Cristina87rr Cristina87rr Buna seara. De un an de zile ma confrunt cu o problema si nu stiu daca are rezolvare sau nu. În urma cu un an, am reușit si mi-am cumpărat un apartament, ... (vezi toată discuția)
"bloc invadat de o mizerabila"pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, din cele patru apartamente, doar doua sunt ocupate, al meu si cel al vecinei. Am o problema ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari / locatar care pune in pericol sanatatea altora petrescudan petrescudan Buna ziua. Va rog sa ma indrumati intr-o problema legata de un vecin care face parte din asociatia de proprietari in care locuiesc. Apartamentul acestui vecin ... (vezi toată discuția)