avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Termen eliberare sediu gradinita privata functionare ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Termen eliberare sediu gradinita privata functionare in ilegalitate

Buna ziua! Exista urmatoarea speta: o gradinita privata acreditata care poate primi somatie de inchidere pentru functionare in ilegalitate, care este termenul maxim legal pe care il poate primi pentru a elibera locatia sau a se muta intr-un alt sediu? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: mihaela.guler , utilizator 20:18, 25 Septembrie 2023
Daca gradinita este acreditata, cum functioneaza in ilegalitate (in ce consta ilegalitatea) ?
Nu scrie in notificarea de evacuare?
Nu s au luat toate acordurile de la vecini mai exact unul dintre ei nu dorește să își de-a acordul, primăria acum 10 ani a dat un fel de aviz de funcționare, a fost un fel de înțelegere tacită, acum 3 luni acel vecin nu mai dorește sub nicio formă să fie acolo acea grădinița și s au făcut plângeri și sesizări la primărie, de aici rezultă speță de ilegalitate, notificarea de evacuare încă nu a sosit dar urmează și mă interesa termenul maxim de eliberare a locației pentru a se putea planifica mutarea. Mulțumesc!

POPA GHEORGHE a scris:

Daca gradinita este acreditata, cum functioneaza in ilegalitate (in ce consta ilegalitatea) ?

Buna seara, încă nu s a primit notificarea, s a specificat de către persoana de contact de la primărie că se va trece termenul maxim conform legii și aș fi dorit să știu care este acesta. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.

Cornel Vasile a scris:

Nu scrie in notificarea de evacuare?

Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2023
mihaela.guler, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chiriasii statului vulpedepadure vulpedepadure Buna ziua. Familie de chiriasi ai statului au pierdut proces cu fostii proprietari si au fost evacuati. La primarie au depus cerere pentru o noua locuinta, li ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract officemvp officemvp Buna dimineata Va rog sa-mi spuneti in cazul unei actiuni in evacuare dintr-un apartament restituit fostilor proprietari in anul 2006 si predat prin ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere doc39 doc39 Buna.Daca am inchiriat ca si persoana fizica la o firma un spatiu din casa unde sunt proprietar iar contractul expira la 31.12.2009 si nu e precizat ca poate ... (vezi toată discuția)