avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua!
In hotararea mea de divort scrie ca obliga reclamantul la plata unei pensii de intretinere pentru minori in cuantum de 33% din venitul minim, pentru ca atunci nu avea servici.Acum este angajat, imi plateste pensie(cat zice el ca trebuie), dar as vrea sa stiu cum as putea sa fac sa-mi vireze de la firma unde lucreaza pensia alimentara.Unde lucreaza el se maresc salariile la 6 luni si iau si diverse prime.Eu mereu tb sa il sun si sa-i spun ca trebuie sa mareasca pensia pentru ca i s-a marit salariul.Se poate solicita in instanta pensie la toate veniturile?Sincera sa fiu si salariu cred ca este mai mare, dar nu stiu exact.De asta va intreb daca as putea sa solicit in instanta sa-mi vireze societatea de unde lucreaza pensia alimentara si daca se poate la toate veniturile(primele sunt considerabile).Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 14:33, 29 Ianuarie 2010
Eu nu am :(, dar am incredere ca ne ajuta colegii avocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantum pensie de intretinere Se poate cere instantei ca pensia alimentara pentru minor sa fie stabilita nu ca o valoare fixa in lei ci ca o proportie de 1/4 din venitul lunar, avand in ... (vezi toată discuția)
Întrebări pensie de întreținere bijou8 bijou8 Buna ziua, Am urmatoarele intrebari legate de plata pensiei alimentare: 1.Daca tatal nu are serviciu este obligat la plata unei pensii de 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara cris87 cris87 buna ziua sunt intr-un proces de stabilire a paternitatii,nu am avut inca prima infatisare...insa vroiam sa va intreb pentru a fi pregatit,cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)