avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o intrebare: Sunt angajata la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o intrebare: Sunt angajata la o instituite.In luna ...

Buna ziua,
Am o intrebare: Sunt angajata la o instituite.In luna august am fost rugata de șeful de la resurse umane sa stau in locul unei colege la casierie 2 săptămâni, eu având alta funcție.
Am acceptat, dar mi-a fost făcută dispozitie că și înlocuitor permanent,iar eu nu doresc acest lucru.Am cerut ca pt înlocuitor permanent sa mi se facă o mărire salarială,dar nu a fost făcută.Acum colega are iar nevoie de liber și eu nu vreau sa merg.
Cum as putea sa fac sa ,,atac" acea dispoziție?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 26 Septembrie 2023
Trebuia atacata in instanta in termen de 45 de zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit sprijin urgent ContSters23466 ContSters23466 In data de 5 martie 2010 seful mi-a comunciat ca in perioada 8 - 12 martie 2010 voi veni la munca tot schimbul 2 ca si in perioada 1 - 5 martie 2010. I-am ... (vezi toată discuția)
Sunt presata sa imi semnez demisia rodicasandu64 rodicasandu64 Buna ziua Lucrez la o mare firma de soft de peste 4 ani si jumatate, pe functia de Manager Proiect. In tot acest timp am muncit foarte mult. Programul meu nu ... (vezi toată discuția)
Codul muncii otoman1 otoman1 Lucrez intr-o institutie publica. Nu am program cu publicul. Luna aceasta am avut Ramazan Bayram (19,20,21 august).Vineri 17 august inainte de a pleca acasa am ... (vezi toată discuția)