avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Tatal meu a decedat in 2008 si avea un automobil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Tatal meu a decedat in 2008 si avea un automobil

Buna ziua
Tatal meu a decedat in 2008 si avea un automobil care a fost dat unui vecin, a facut accident si automobilul a fost dat la fier vechi dar din pacate bonul de acolo este pe numele lui
Ieri am primit o scrisoare pe numele tatalui meu decedat precum are de plata impozit din 2009 pentru automobilul care nu mai este din 2008 si nu avem succesiune
Ma puteti indruma va rog ce putem face
Multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:20, 26 Septembrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Initial trebuie dezbatuta succesiunea
In baza certificatului de mostenitor, titularul acestuia va putea desfasura procedura de radiere fiscala vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte george u george u Buna ziua, bunicul a avut o masina (Dacia), pe care, inainte sa moara, a dat-o la fier vechi fara sa faca vreun act ( a dat masina unora cu o caruta..). Acum, ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului unui mijloc de transport al unei persoane decedate Andrei_Manolache Andrei_Manolache Buna seara! am un automobil care este inmatriculat pe numele tatalui meu care este decedat de 12 ani, actele masinii nu au fost schimbate dupa succesiune, ... (vezi toată discuția)
Cum radiez o masina a carui proprietar a decedat alina.livia alina.livia Buna ziua. Este vorba de masina tatalui meu decedat. Nu s-a facut succesiunea nici ora actuala. Problema este ca mama mea a dat masina unei terte persoane la ... (vezi toată discuția)