avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dețin un apartament (bun achiziționat în timpul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dețin un apartament (bun achiziționat în timpul căsătoriei) ...

Dețin un apartament (bun achiziționat în timpul căsătoriei) și sunt coproprietară la un apartament cu fostul soț. După divorțul la notar, dorim un partaj amical (fiecare să rămână cu un apartament, fără alte pretenții). La notar mi s-a spus că trebuie să îl includ pe fostul soț în rolul fiscal al apartamentului ce figurează pe numele meu și abia după acest lucru pot face partajul. La primărie, nu am primit informații. Știți ce acte trebuie să duc la primărie? Sau cum se procedează?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:11, 26 Septembrie 2023
intrebati si la alt notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un apartament achiziționat în timpul căsătoriei (înregistrat ... ArinaC ArinaC Am un apartament achiziționat în timpul căsătoriei (înregistrat pe numele meu) și coproprietate pe un apartament cu fostul soț. La partaj, mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Cum poate ceda tatăl cota sa din imobil copilului, astfel încât mama să nu-l poată pune în vânzare? Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua! Avem si noi o problema ca sa ii zic asa! Sotul meu, a mai fost casatorit si a divortat in 2013. Cand a divortat, a lasat o pe fosta sotie si copilul ... (vezi toată discuția)
Cum se plătește impozitul pentru imobilele aflate în partaj? adryst28 adryst28 Bună ziua! După divorț mie îmi vine sa plătesc impozitul pe teren (aprox.500ron) și fostei soții impozitul pt o garsonieră (aprox.100ron). Atât ... (vezi toată discuția)