avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ...

Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin Adrian!! De unde o pot lua sau sa îmi lăsați un nr de telefon
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 22 Mai 2025
Adresati-va societatii Uberum S.R.L . Braila
[ link extern ] /

Trustul- antrepriza generala de constructii industriale Constanta- fost Trustul de constructii chimice Midia- Navodari
Nu este la Brăila că sa interesat tatăl meu!
In 1984 Trustul de constructii chimice Midia- Navodari si-a schimbat denumirea in Trustul- antrepriza generala de constructii industriale Constanta care a devenit in decembrie 1990 "Tcind" - S.A.

Intrebati si aici
[ link extern ] /
Bună ziua!
Am rugămintea dacă mă puteți ajuta și pe mine, la fel caut pentru tatăl meu vechimea de la TCCH Midia Navadari, am tot căutat, nimeni nu răspunde, trimitem emailuri și nimic. Mi-ar fi de mare ajutor dacă îmi spuneți unde ați mers pentru a intra în posesia vechimii. Mulțumesc!
SC TRUSTUL DE CONSTRUCTII INDUSTRIALE SA CONSTANTA

Denumiri anterioare: TRUSTUL DE CONSTRUCTII INDUSTRIALE CONSTANTA; TRUSTUL – ANTREPRIZA GENERALA DE CONSTRUCTII INDUSTRIALE CONSTANTA

Operatorul economic (sediu): SC UBERUM SRL (Sos. Viziru Km. 10– DN 21, Platforma Industriala Chiscani, Mun./Jud. Braila, tel: 0239/672142, 0748291126, 0748291124)

Anii Extremi: 1971 – 2006

Alte discuții în legătură

Nu găsesc nicicum arhiva fostului șantier 51 construcții căi ... Aristos Aristos Nu găsesc nicicum arhiva fostului șantier 51 construcții căi ferate Brașov aparținând de centrala constructii căi ferate București.. Arhivele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am lucrat la prolabac sa bacau in perioada 1987-1991, ... ninabc ninabc Buna ziua! Am lucrat la Prolabac SA Bacau in perioada 1987-1991, unde pot gasi arhiva, imi trebuie adeverinta pentru pensionare. Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua! stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 ... Alexhhhh Alexhhhh Buna ziua! Stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 al societatii mc ind trust constructii chimice midia (statia utilaj transport Navodari, ... (vezi toată discuția)