avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua ! Locuiesc in Italia,actele de proprietate ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua ! Locuiesc in Italia,actele de proprietate apartament ...

Buna ziua ! Locuiesc in Italia,actele de proprietate apartament sint in Romania. Fiului meu cu acelasi domiciliu cu al meu din Romania, ii expira buletinul. Cum pot face sa nu vin in tara cu el, ca nu pot, pentru a declara ca s de acord sa si schimbe buletinul la aceeasi adresa. La consulat pentru Declaratie imi cere actul de casa. Pot trimite o imputernicire olograf catre un Notar din tara, care sa certifice ca sant de acord. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 14:22, 2 Octombrie 2023
Nu puteti. Declaratia se da personal la notar sau consulat. Sa va trimita cineva din tara actele casei , si apoi i le dati fiului, impreuna cu declaratia de consimtamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin si pasaport expirate, locuiesc in italia nuzza69 nuzza69 buna ziua, cautand pe internet informatii despre problema mea am dat peste acest forum, sper tare mult sa gasesc raspunsurile la intrebarile mele. fiul meu ... (vezi toată discuția)
Carte identitate expirata matei23s matei23s Buna. Cineva care este intr-o tara membra UE are buletinul expirat. Poate cineva din Romania sa-l schimbe cu imputernicire sau ceva acte trimise din tara ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de identitate pypy32 pypy32 Buna ziua, locuiesc in Italia si mia expirat Cartea de Identitate de cateva luni si am fost nevoit sa ma duc in tara sa-l schimb, mentionez ca stau in Italia ... (vezi toată discuția)