avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. La încetarea CIM, angajatorul poate emite ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. La încetarea CIM, angajatorul poate emite o situație ...

Bună ziua. La încetarea CIM, angajatorul poate emite o situație a reținerilor salariale făcute prin poprire?! Precizez că aceste rețineri au curs pe mai mult de 10ani și la mai multe companii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 28 Septembrie 2023
Nu ati primit fluturasi de salarii ? Un astfel de document nu intra in obligatiile angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligat serviciul contabilitate sa dea lunar angajatului poprit o copie a ordinului de plata ptr retinerea salariala trimisa executorului? mihai1667 mihai1667 Buna ziua, Am o poprire salariala pentru o treime din salariu datorita unui credit bancar restant. Am solicitat companiei la care lucrez [b]sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Obligatia angajatorului de a elibera fluturasi de salariu! este obligat sau nu?! roznovanu roznovanu pana pe data de 10.02 2010,am lucrat la o soc.din Afumati,timp de trei ani...in tot acest timp nu am vazut niciodata fluturasul,salariu il primeam in mana ... (vezi toată discuția)
Norma de hrana popageorgedaniel popageorgedaniel norma de hrana pe care o primim noi cadrele active din MAI poate fi luata in calcul la retinerile salariale cu titlul de executare silita ? (vezi toată discuția)