avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce drepturi am ca nepot al bunicului care a luptat pe ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce drepturi am ca nepot al bunicului care a luptat pe front și ...

Ce drepturi am ca nepot al bunicului care a luptat pe front și a fost prizonier la rusi?tatăl meu a decedat de 2 ani dar nu a cerut nimic în urma bunicului,eu am înțeles ca pot cere unele drepturi având în vedere ca a fost și prizonier în lagăr la rusi...
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2023
lauriancului, utilizator

Alte discuții în legătură

Tatal meu a fost pe front la inceputul razboiuului in 1941.,a ... dvneagu28 dvneagu28 Tatal meu a fost pe froht la inceputul razboiuului in 1941.,A fost luat prizonier inseptembrie 1941 de catre Rusi Sovietica,. A fost trimis in lagarul de ... (vezi toată discuția)
Bunicul meu a murit pe front la sevastopol, eu că nepot pot ... Nicoleta_bobes@yahoo.com Nicoleta_bobes@yahoo.com Bunicul meu a murit pe front la Sevastopol, eu că nepot pot beneficia ceva de pe urma acestuia, menționez că tatăl meu era minor și nu a primit nimic (vezi toată discuția)
Legea 232 din 2020 Bukos Bukos Bună ziua. Unde aș putea afla ce s-a întâmplat cu bunicul meu care a participat la cel de-al doilea razboi mondial unde a dispărut. Vreau să aflu ... (vezi toată discuția)