avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicul meu a murit pe front la Sevastopol, eu că ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicul meu a murit pe front la Sevastopol, eu că nepot pot ...

Bunicul meu a murit pe front la Sevastopol, eu că nepot pot beneficia ceva de pe urma acestuia, menționez că tatăl meu era minor și nu a primit nimic
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 18:22, 3 Ianuarie 2024
In nici un act normativ care prevede indemnizatii pentru urmasii celor cazuti pe front , refugiati , prizonieri , arestati pe motive politice , deportati , etc. nu se prevad drepturi decat pentru copiii acestora si pentru sotul supravietuitor , NU si pentru nepoti . Deci , nu ...
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2024
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Decretul 118/1990 MihaiBucur MihaiBucur [b]Buna seara! Am si eu o singura intrebare: In cazul decretului-lege 118/1990, prin care se stabilesc indemnizatii pt persoanele persecutate, detinute etc. in ... (vezi toată discuția)
Sunt urmaș de veteran decorat de război. pot beneficia de unele ... Viorel Zdrîncă Viorel Zdrîncă Sunt urmaș de veteran decorat de război. Pot beneficia de unele drepturi!? (vezi toată discuția)