avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... filmare cu camera ascunsa Buna ziua, daca o persoana ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

filmare cu camera ascunsa Buna ziua, daca o persoana filmeaza ...

filmare cu camera ascunsa
Buna ziua, daca o persoana filmeaza pe ascuns cu telefonul mobil, inregistrand o conversatie cu personalul unui azil, inregistrare cu care poate dovedi nerespectarea unor clauze contractuale, este infractiune? Este singura modalitate prin care semnatarul de contract pentru beneficiarul de servicii poate dovedi autoritatilor si unei instante de judecata daca se ajunge acolo, neregulile dintr-un azil, nerespectarea clauzelor privind acordarea asistentei medicale, administrarea medicaltiei/neadministrarea in mod corect. Filmarea nu e folosita niciunde in alte parti, nu e facuta public nicaieri, a fost facuta strict doar ptr a putea dovedi nerespectarea obligatiilor contractuale de catre personalul azilului, care in conversatie recunoaste neglijenta si motiveaza cu minciuni, se scuza pueril ptr neglijenta, etc. Inregistrarea impreuna cu clauzele contractului si alte inscrisuri contradictorii coroborate , fac dovada nerespectarii obligatiilor contractuale asumate de azil. Persoana care a filmat poate fi acuzata de ceva ? in sensul celor precizate/scopul filmarii, care a fost in azil efectuata.
multumesc,
Cel mai recent răspuns: Maria Adriana Marinescu , Consultant resurse umane 12:57, 30 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este vorba despre nici o infracțiune dar e discutabil dacă va fi admisa ca proba(cel puțin într un proces civil).Dacă aveți nemulțumiri trimiteți niște mesaje pe whatsapp,pe mail,încercați un dialog poate va răspund și aveți probe suplimentare care sunt admisibile..
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
va multumesc, am si pe whats app

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin agresiv - metode de protectie a copilului ilvermar ilvermar Buna seara, Avem in bloc un vecin extrem de agresiv (in principal e vorba de agresiuni verbale). Jigneste oribil copiii (dar urmareste cu atentie sa nu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune in conventii popescu-sorin popescu-sorin Am semnat un contract de credit cu banca in calitate de persoana juridica In contractul de credit este prevazut ca dobanda este ROBOR 1M+ marja ,ROBOR -ul ... (vezi toată discuția)
Web xxx-ajutor myra_mhl myra_mhl Va rog sa imi spuneti si mie daca pot sa fac ceva,am vb cu cineva pe messinger,si am f atat de tampita si m am dezbracat in fara la web ,si acum ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)