avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! As dori sa stiu daca 2 familii care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! As dori sa stiu daca 2 familii care locuiesc la același domiciliu, pot depune separat 2 dosare pentru ajutorul de încălzire?

Situația este următoarea:
Eu cu fiica mea locuiesc împreună cu mama si cu sora mea minoră. Eu cu fiica mea stam separat într-o cameră iar bucătăria o aveam la comun. Sistemul de incalzire este pe lemne, avand ambele familii 2 sobe.
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2023
Irinacristiana2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 20:40, 2 Octombrie 2023
Buna seara!
Cel mai bine intrebati la primarie.Oricum,acolo se depune dosarul pentru ajutor.
Va atasez un link cu detalii despre ajutorul pentru incalzire.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre ajutorul social Galusca Larisa Galusca Larisa Buna seara ...eu si sotul locuim impreuna cu mama soacra care este invalida de gradul 2...spuneti-mi va rog ; dinsei i se cuvine ajutor social in perioada rece ... (vezi toată discuția)
Nedumerire in ceea ce priveste autorizatia de constructie andreeaoana86 andreeaoana86 Pentru hornul unei centrale termice pe lemn ,fosa si casa de apa a hidroforului trebuie autorizatie separata de autorizatia de contructie a casei? pentru ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc impreuna cu sotul intr-un imobil proprietatea ... otilia64 otilia64 Buna ziua, Locuiesc impreuna cu sotul intr-un imobil proprietatea mamei in trei camere, iar mama impreuna cu sora mea in alte doua camere. Avem un contoar ... (vezi toată discuția)