avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Batator de covoare…Buna ziua! Locuiesc in Municipiul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Batator de covoare…Buna ziua! Locuiesc in Municipiul Bucuresti si locuiesc intr-un ...

Buna ziua!
Locuiesc in Municipiul Bucuresti si locuiesc intr-un imobil comun. In urma cu ceva timp vecinii mei si-au amplasat un batator de covoare in curtea comuna, la aproximativ 50 cm de imobil. Din cate stiu batatatoarele de covoare sunt ilegale de mai multi ani.
Cum ma sfatuiti sa procedez?
Cel mai recent răspuns: AndreeaComan , utilizator 22:04, 5 Octombrie 2023
Contactati politia locala
As vrea sa stiu legea ce spune sau daca stie cineva care este codul din lege. Stim cu totii ca in Romania politia nu isi face treaba asa cum ar trebui.
Sau daca il dau jos eu daca au ce sa imi faca din punct de vedere legal.
Am uitat sa precizez ca este pe culoarul de trecere de la poarta spre usa de la intrare.
daca vreti sa fiti dvs bratul legii, veti avea probleme. dar fiindca eu nu fac parte din acei "toti", va trimit urmatorul link, lamuritor, cred eu:
extension://bfdogplmndidlpjfhoijckpakkdjkkil/pdf/viewer.html?file=https%3A%2F%2Fdoc.pmb.ro%2Fmonitorul_oficial%2F2023%2F02%2Fvolumul_01.pdf
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2023
adriandimitriu, utilizator
Nu se deschide link-ul.
Cred ca cei care se cred legea nu se obosesc sa intrebe aici. Exact asta vreau, chiar sa se respecte legea, sa nu fie doar pentru unii in timp ce aia care se cred mai presus de lege fac ce vor.
Copiati linkul in browser. In al doilea rând, e bizar: vreti sa se aplice legea pe care n-o cunoasteti?
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2023
adriandimitriu, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt p.f.a. cu domeniu de activitate in domeniul ... Maria-Caterina Maria-Caterina Buna seara. Sunt P.F.A. cu domeniu de activitate in domeniul comercializarii cu amanuntul al textilelor. Mai exact. detin o mercerie. Am pe stoc o cantitate ... (vezi toată discuția)
Dezafectare batator de covoare amplasat ilegal AnaMariaAdina AnaMariaAdina Buna ziua, Sper sa ma puteti indruma pentru a pune capat unei situatii mai mult decat deranjante. Locuiesc la parterul blocului iar in dreptul geamului de la ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor Camelia8805 Camelia8805 Buna ziua! Am ceva nelamuriri in legatura cu drepturile de autor, mai exact violarea acestora. Sunt pasibila de amenda sau alt fel de sactiune in cazul in ... (vezi toată discuția)