avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara. Sunt P.F.A. cu domeniu de activitate in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara. Sunt P.F.A. cu domeniu de activitate in domeniul ...

Buna seara. Sunt P.F.A. cu domeniu de activitate in domeniul comercializarii cu amanuntul al textilelor. Mai exact. detin o mercerie. Am pe stoc o cantitate de fire de tricotat care au devenit nevandabile. AS dori sa fac donatie catre institutii publice de pe raza judetului ( scoli, eventual azile de batrani). Care este procedura legala ? Cum ar trebui sa arate actul de donatie ? Pot sa scad din impozitul pe profit valorea bunurilor donate?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:45, 29 Ianuarie 2025
gasiti informatii in linkul de mai jos (il copiati in browser):
extension://bfdogplmndidlpjfhoijckpakkdjkkil/pdf/viewer.html?file=https%3A%2F%2Fmfinante.gov.ro%2Fstatic%2F10%2FMfp%2Frevista%2FARTICOLNR2_2024.pdf
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batator de covoare…buna ziua! locuiesc in municipiul bucuresti si locuiesc intr-un ... AndreeaComan AndreeaComan Buna ziua! Locuiesc in Municipiul Bucuresti si locuiesc intr-un imobil comun. In urma cu ceva timp vecinii mei si-au amplasat un batator de covoare in curtea ... (vezi toată discuția)
Transfer marfa in materie prima in cazul unui pfa Atelierulcufire Atelierulcufire Va rog putin ajutor in urmatoarea situatie: Dețin un PFA cu obiect de activitate principal comertul cu amănuntul prin intermediul internetului, iar obiecte ... (vezi toată discuția)
Legislatie pt srl prelucrarea primara a lemnului(debitare busteni) rusudan rusudan Am un atelier de debitat busteni si sunt intersat sa aflu de unde pot face rost de legislatia in domeniu.(Debitare, comercializare,transport, achizitie) (vezi toată discuția)