avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Inregistrarea sedinta cu parintii.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Inregistrarea sedinta cu parintii.

Inregistrarea sedinta cu parintii.

Buna ziua.

Este legal sa atasez unei sesizari catre Inspectoratul scolar a unei inregistrari audio de la o sedinta intre parinti si directorul scolii? Cu aceasta inregistrare vrea sa probez ca directorul spune ceva parintilor si altceva ISJ-ului?

Este legal sa inregistrez audio o sedinta cu parintii, fara a o face publica, dar sa o pot trimite organului de control(in cazul acesta ISJ/DGIP) fara acordul celor prezenti?

Din ce stiu eu, sedintele dintre parinti si director pot fi considerate de interes public, si ar putea fi inregistrate fara acordul participantilor. Mai ales ca se discuta decizii ale scolii care sunt publice. Procesul verbal al sedintei nu poate sa aiba detaliile care o inregistrarea audio o mentine, plus ca PV este scris de un cadru didactic care exclude multe, sau le prezinta intr-un mod favorabil conducerii scolii.

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac o reclamatie....buna ziua, m-am gandit mult daca trebuie sa fac acest pas, iar ... elenyamog elenyamog Buna ziua, M-am gandit mult daca trebuie sa fac acest pas, iar astazi m-am hotarat ...DA! Am avut la scoala o situatie destul de incordata si anume o ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare consiliu local poliacov poliacov Buna ziua. In 2009 scoala A si scoala B ( corpuri de cladiri invecinate) sunt comasate de catre Inspectorat Scolar printr-o decizie. In acelasi an, primaria ... (vezi toată discuția)
Abuzuri ale conducerii scolii elena steff elena steff Sunt profesor şi am participat la concursurile din anii 2009 şi 2011 unde am obt.9,20 si 9,55.Conform Legii Educaţiei Naţionale din 1/2011 si a ... (vezi toată discuția)