avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare hotarare Consiliu Local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare hotarare Consiliu Local

Buna ziua. In 2009 scoala A si scoala B ( corpuri de cladiri invecinate) sunt comasate de catre Inspectorat Scolar printr-o decizie. In acelasi an, primaria solicita Inspectoratului Scolar ca in cladirea fostei scoli A sa invete si elevi de la un liceu X alaturi de elevii scolii B ( in fapt elevii fostei scoli A). ISJ aproba cererea ( inspectorul general e fostul director al liceului X) si anunta scoala B de acesta decizie. Scoala B se conformeaza si semneaza un protocol prin care elevii liceului X pot folosi o parte din corpul fostei scoli A. Intre timp numarul de elevi al scolii B creste si este nevoie de mai multe sali de clasa+ laboratoare. Noul director anunta inspectoratul scolar si primaria. In acest demers afla ca in 2011 Consiliul Local adoptase o hotarare de care scoala nu a fost instiintata, poate doar ISJ, prin care cladirea fostei scoli A a fost trecuta in inventariul de patrimoniu de la scoala A la liceul X. Se poate ataca aceasta hotarare din 2011? Inca nu au venit de la primarie copiile dupa procesul verbal al sedintei si expunerea de motive care a stat la baza redactarii proiectului de hotarare. Este foarte probabil ca acea hotarare sa fi fost votata si de un consilier care era cadru didactic la liceul X. Nu ma pricep la dreptul administrativ, dar mi-a atras atentia. art. 75, 77, 81 din Legea 393/2004. Multumesc
Cel mai recent răspuns: poliacov , utilizator 11:38, 19 Februarie 2018
Nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

lamurire stat functii ionigeo ionigeo Sunt director al unui grup scolar, care are doua corpuri mari de cladire, gestiune mare, utilaje, incalzire pe lemne, ore de conducere pentru elevi.. In CA am ... (vezi toată discuția)
Cine este angajatorul? Radamante Radamante Potrivit legii nr.128 din 12 iulie 1997(Art. 11. -(5) În învăţământul de stat, validarea concursurilor pentru ocuparea posturilor didactice se face de ... (vezi toată discuția)
Transfer scolar elenasimpalean elenasimpalean Buna ziua , sunt mama unei fetite de 15 ani (cl. IX) si doresc sa o transfer de la scoala unde este acum deoarece ea a facut gradinita si clasele I - VIII la ... (vezi toată discuția)