avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impozite, contribuții la asociația de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impozite, contribuții la asociația de proprietari bloc

M am mutat de curând Intr o nouă locație. Este corect ca administratorul unui bloc să introducă pe lângă cheltuielile uzuale ( femeie serviciu, ape, lumină scară, salariu administrator etc) și o rubrică numită "Impozite, contribuții sociale la Bugetul de stat al Asociației de proprietari "? , unde taxează fiecare apartament cu 11,95 lei. Nu știu dacă administratorul este o firmă sau doar o persoană fizică autorizată, dar n am mai văzut la nicio asociație așa ceva.
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2023
chance1, utilizator

Alte discuții în legătură

Factura incarcata la intretinere daf22 daf22 Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament din Pitesti, iar din luna Ianuarie 2016 pe lista de cheltuieli de intetinere a aparut o rubrica noua,, ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari carmenystrate carmenystrate Va rog frumos stie cineva sa imi raspunda daca: - o scara cu 20 apartamente trebuie neaparat sa fie afiliata unei asociatii de proprietari?Toti au contracte ... (vezi toată discuția)
Trebuie trecut obligatoriu o persoana? Tarzan2012 Tarzan2012 Am fost intrebat de o doamna daca stiu cumva daca este obligatoriu sa fie trecuta o persoana la intretinere in bloc chiar daca nu e nimeni in apartament. ... (vezi toată discuția)