avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce masuri se pot lua contra unei asociatii de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce masuri se pot lua contra unei asociatii de proprietari ...

Buna ziua
Ce masuri se pot lua contra unei asociatii de proprietari care nu face nimic pentru acel bloc...femeia de serviciu care este ruda cu unul dintre ei nu face curatenie, am sesizat de nenumarate ori si ne trimiteau poze din ziua aceea ..apoi iar nu mai face nimic..lifturile mereu sunt stricate, scarile miros, ghenele de pe scara le-au inchis sub pretextul ca trebuie sa ne ducem gunoiul afara, dar locatiile pt gunoi facute de primarie sunt inchise..facem treaba femeii de serviciu si platim deagaba femeia de serviciu..vrem sa facem ceva pentru scara noastra si n u putem ca ei nu vor..de genul ca am vrea sa schimbam liftul. ce putem face? O scara se poate rupe de restul blocului pentru a se manageria prin alte persoane?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:18, 5 Noiembrie 2025
Prin adunarea generala a asociatiei de proprietari puteti schimba presedintele, administratorul, cenzorii. Toti acestia si femeia de serviciu sunt platiti din cota parte, lunara, la intretienere, a fiecarui proprietar.
O scarã cu acordul majoritãti proprietarilor, îsi poate înfiinta propria Asociatie.
Ca asociatie vã alegeti presedinte si cenzor, si vã angajati femeie de serviciu si administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Femei de serviciu maduta79 maduta79 intr o asociatie cu mai multe scari de bloc , s a gasit o scara care nu mai doreste femei de serviciu , au venit cu un tabel semnat pri care cere eliminarea ... (vezi toată discuția)
Miros ghena si gandaci alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)
Ghena focar de infecție Thinina Thinina Cu respect, Expun caz Am reclamat o ghena infecta de 4ani Nimic, O ghena interioara de bloc cu tubulatura veche și infecta, un focar de infecție cu ... (vezi toată discuția)