avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Pe site-ul oceancredit îmi apare că ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Pe site-ul oceancredit îmi apare că contractul ...

Bună ziua!
Pe site-ul oceancredit îmi apare că contractul se află în executare silită.
Primesc salariu pe card, dar am și bunuri pe numele meu.
Ținând cont că suma datorată este de 6000 de lei, iar salariul meu este de 3000 de lei. Se va face doar poprire pe salariu sau și pe bunuri? De la care sumă se confisca bunurile?

A doua întrebare este, cum se procedează în cazul în care printre bunuriiile mele se află și o mașină care a fost vândută, dar ea înca figurează pe numele meu, dar nu am nici o dovadă că nu o mai aparțin?

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita collin collin Buna ziua, Dupa cum am precizat in titlul de mai sus, este vorba despre o somatie primita de la B.E.J., conform careia este incuviintata executarea silita ... (vezi toată discuția)
Sechestru cont bancar SntK SntK S-ar putea sa nu fi postat in categoria potrivita , in cazul asta imi cer scuze. Daca pierd un proces civil si trebuie sa platesc , si nu fac asta , poate ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cardul de salariu antze antze Am o problema destul de mare si nu pot gasi solutia. Tatalui meu i s-a pus poprire pe cardul de salariu. A verificat la sucursala bancii unde s-a emis cardul ... (vezi toată discuția)