avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... analize medicale la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

analize medicale la angajare

cine trebuie sa faca analizele medicale la angajare ,eu,sau angajatorul ?#-o
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 19:12, 31 Ianuarie 2010
=D> Persoana care se angajeaza face analizele pentru a primi fisa medicala ca fiind "apt" pentru functia/meseria si locul de munca in care va angajati.
Buna ziua,
d.voastra trebuie sa le faceti, nu angajatorul:)
va prezentati la cabinetul de medicina muncii, si medicul companiei va spune exact ce trebuie sa faceti.
... iar angajatorul plateste... daca sunteti apt ! :)
Orice viitor salariat îşi depune la dosarul de angajare adeverinta medicala de la medicul de familie , in care este considerat apt pentru profesia pentru care solicită angajarea. După angajare, in fiecare an sau de 2 ori pe an in functie de specificul profesiei analizele sunt suportate de angajator si se fac la sediul societatii angajatoare sau la centrul medical cu care societatea are incheiat un contract.
... sau la 6 luni daca conditiile de munca o cer
... la angajare se cere adeverinta de la medicina muncii... plata o face angajatorul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"analize medicale la angajare" retroactiv? lorella lorella Am si eu o intrebare. Daca am lucrat intr-o societate fara sa mi se faca contract de munca si am castigat procesul civil in urma caruia firma este obligata ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat - apt de munca Mariralu Mariralu Am citit de curand chestia asta : http://legislatiamuncii.manager.ro/a/6235/examenul-medical-la-angajarea-in-munca.html - eu am intrebat la Itm - de acolo ... (vezi toată discuția)
Examen medical la angajare sludovic sludovic Tatal meu a lucrat la o firma aprox. 25 de ani timp in care nu i s-a cerut nici un examen medical, in decembrie 2009 a fost trecut in somaj si acuma l-au ... (vezi toată discuția)