avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare online prajituri artizanale fara firma.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare online prajituri artizanale fara firma.

Buna ziua! Din punct de vedere juridic, este legal sa vand fara a avea o firma sau acte prajituri artizanale (facute in casa) pe platforme ca: OLX, Facebook etc.
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:14, 10 Octombrie 2023
Orice venit trebuie declarat la ANAF pentru a fi in legalitate. Venitul se impoziteaza si taxeaza AS si ASS.
Nu puteți fără firma si fara autorizatie sanitar veterinara. Iar spațiul de producție și depozitare materii prime și produse finite trebuie sa fie amenajat în spatii separate de cele de locuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. sveta izbash sveta izbash Buna seara. Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. Puteți să mă ajutați , va rog frumos? Ce reguli ar trebui să îndeplinească ... (vezi toată discuția)
Companie de productive alimente la domiciliu cu vanzare in spatiul public OviPl OviPl Doresc sa deschid o activitate de producție a alimentelor la domiciliul propriu, in bucătăria proprie și apoi aceste produse sa fie comercializate in ... (vezi toată discuția)