avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap , la corp, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap , la corp, la fata ...

Buna seara,

Anul trecut am fost batut cam tare, am fost si la urgenta unde am declarat ca am cazut cu bicicleta si din cauza acest lucra mi sa spart fata si capul, probabil si medicul respectiv are ceva hartii in archiva.
Dar adverul este ca am fost batut de catre o persoana care le stiu, si ii din mafia. Si nu am avut curaj sa explic exact adevarul. Am avut conversatii la o masa si la un moment dat am sarutat asfaltul.
Voare dupa mult timp se poate deschide dosarul? Ca am avut un martor care a facut plangere la politie dar a fost amenintat de catre persoana respectiv sa mearga mai incolo. Este si inregistrare video.

Ms pentru raspuns!

Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2023
matnpizdw, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:20, 11 Octombrie 2023
Din pacate, nu mai aveti ce face acum la distanta de un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare mihaelaflo mihaelaflo in 25 ianuarie, fiul meu in varsta de 6 ani a fost lovit de un vecin (adult, aprox 50 ani), cu capul de bicicleta, pentru ca se plimba cu bicicleta prin fata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! duminca trecuta tatal meu a fost batut de 2 frati ... razgarr razgarr Buna ziua! Duminca trecuta tatal meu a fost batut de 2 frati . Toata treaba a inceput de la faptul ca la noi in sat , unde avem locul de pământ unde am pus ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau în judecata spitalul BiancaAnnais29 BiancaAnnais29 Bună ziua, anul acesta pe 1 decembrie tatăl meu ,, a căzut de pe o bicicleta cu motor \" dar, de fapt a fost dat cu mașina peste el, și a fost aruncat ... (vezi toată discuția)