avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua astazi am furat niste produse in valoare 30 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua astazi am furat niste produse in valoare 30 40 lei ...

Bună ziua astazi am furat niste produse in valoare 30 40 lei de la penny a venit sefa de magazin si o zis sa merg cu ea m au bagat intr o camera i am scos produsele si am scris pe o foaie ce am furat nu am semnat nu am nimic in schimb mi a cerut buletinu si respectiva a facut o poza ea mi a spus sa nu mai trec prin magazin si nu o sunat la politie nu a facut proces vrebal nimic se poate sa ma trezesc cu dosar penal sau altele nu stiu ce sa fac imi pare rau pentru ce am făcut nu m am gândit
Cel mai recent răspuns: atticusfortezza , utilizator 13:12, 11 Octombrie 2023
Nu.
Daca mi sa facut poza la buletin la ce ma pot astepta cel mai rau

atticusfortezza a scris:

Nu.

Am spus NU. Asta inseamna nu. Ati beneficiat de bunavointa din partea magazinului, incercati sa apreciati gestul, totodata asta a fost si o atentionare - sper ca pe masura - pentru ca furturile sa nu se mai repete, nu doar in magazinul respectiv, ci niciunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi- e rusine !sunt bulversat! coosminn coosminn :">:">:-/saptamana trecuta am furat din carrfor produse in valoare de 60 lei,m au prins si le am platit ,apoi mi au scris datele de pe buletin pe un formular ... (vezi toată discuția)
Furt carrefour Andrei1902 Andrei1902 Buna ziua! Am 19 ani, iar acum 2 zile am fost prins furand din carrefour o cutie de prezervative care costa 14,40 lei. Am facut acest gest pentru ca imi era ... (vezi toată discuția)